Bibliotheek ZeeuwsVlaanderen creëert WiFi-hotspot

Vanaf 10 december 2010 kunnen leden van de Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen kennis maken met de e-reader. De e-reader is een makkelijk te bedienen apparaat waarmee digitale boeken kunnen worden gelezen, de zogenaamde e-boeken. U kunt trouwens zelf gratis, ook zonder e-reader, honderdduizenden boeken downloaden. Dat geschiedt o.a. via het zogeheten Gutenberg project. U kunt deze boeken makkelijk downloaden naar uw Ipad, e-reader, computer en andere digitale platforms.

Ook vanaf 10 december 2010 beschikt de bibliotheek Terneuzen over een WiFi-hotspot. Hier kunt u dus gratis gebruik maken van internet. Met uw (mini-)laptop of daarvoor geschikte telefoon maakt u een eenvoudig verbinding met de digitale snelweg. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws uit de regio. Bookmark de permalink.