route strooiauto’s gemeente Sluis

Bericht van de gemeente Sluis

De gemeente zorgt voor de gladheidbestrijding binnen de bebouwde kom. Als het glad is door aanvriezing, ijzel of sneeuwval worden de hoofdwegen (doorgaande routes) gestrooid. Bij het samenstellen van de routes is er zoveel mogelijk rekening gehouden met locaties van bijvoorbeeld openbare gebouwen, verzorgingshuizen en het ziekenhuis.

Rijkswaterstaat en het waterschap strooien preventief de hoofdwegen in het buitengebied maar komen soms ook een stukje door de kernen. Het komt dus dikwijls voor dat er op verschillende tijdstippen wordt gestrooid. De routes zijn wel op elkaar afgestemd zodat er geen dubbel werk wordt gedaan.

Uit de routebeschrijving voor de strooiwagens blijkt dat de gemeente niet strooit op het park en de toegangswegen naar LeRivage.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws uit de regio. Bookmark de permalink.