Aanbesteding MER procedure aan Flynth

Bijgevoegd de overeenkomst mbt deskundige begeleiding in MER procedure inzake ontwikkelingen in de Nieuwenhoven polder door Roompot/Arcus.

Tijdens de ledenvergadering van 28 november is unaniem besloten om een professionele partij in te schakelen in de te volgen MER procedure voor de ontwikkelingen van Roompot/Arcus in de Nieuwenhovenpolde. Dit is noodzakelijk om aanspraken te kunnen behouden op de gevolgen van deze ontwikkelingen in de breedste zin. Hierbij kunt u o.a. denken aan het verliezen van het uitzicht voor bewoners aan de buitenzijde. Maar ook aan schades die mogelijk kunnen onstaan als gevolg van wijzigingen in de grondwaterstand ten tijde van de ontwikkeling of bij aanpassingen van waterlopen. Wanneer men nu geen zienswijze(n) indient vervallen de rechten om later hier wat mee te kunnen doen. Dit bureau heeft een indrukwekkende referentielijst en heeft o.a. een rol gespeeld in de uitbreiding van Schiphol. Een tweede reden om te kiezen voor dit bureau is hun onafhankelijkheid in dit gebied en de Roompot.  

OpdrachtFlynth

Dit bericht is geplaatst in Bestuur. Bookmark de permalink.