Wekzaamheden voor aaneengesloten fietspad tussen Groede en Oostburg beginnen voor zomer 2011

Het waterschap Scheldestromen meldt vandaag dat het fietspad tussen Groede en Oostburg toch over de gehele lengte worden gerealiseerd. Het waterschap heeft alsnog overeenstemming bereikt over de grondaankoop van het stuk tussen de kern van Groede en het kruispunt Schoondijkseweg / Barendijk. Daardoor kunnen fietsers op dit gedeelte de rijbaan vermijden. Fietsen op dit traject wordt zo nog veiliger.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Naar verwachting start het waterschap nog vóór de zomer van dit jaar met de aanleg. De werkzaamheden nemen ongeveer een half jaar in beslag. De totale projectkosten zijn geraamd op twee miljoen euro. De helft hiervan wordt gedekt met provinciale subsidie en een financiële bijdrage van de gemeente Sluis.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.