Bibliotheek Oostburg biedt ook toerist gratis Wi-Fi

In de bibliotheken in Terneuzen, Hulst en Oostburg is er een gratis draadloos netwerk (WiFi) beschikbaar. Voor een internetverbinding bent u dus niet meer afhankelijk van de beschikbare pc’s. U kan in de bibliotheek gebruik maken van de WIFI-internetverbinding als u een eigen laptopcomputer, tablet of smartphone naar de bibliotheek meebrengt. Deze nieuwe dienstverlening van de plaatselijke bibliotheken is ook interessant voor o.a. toeristen en huurders van vakantiewoningen.

Naast de ruime openingstijden, de grote collectie boeken, dvd’s en andere materialen heeft u in de bibliotheek nu ook waar en wanneer u wilt ook toegang tot het internet.

Openingstijden in Bibliotheek Oostburg:

maandag    13.30-17.30 uur
dinsdag    13.30-17.30 uur
woensdag    10.00-20.00 uur
vrijdag    10.00-20.00 uur
zaterdag    10.00-12.30 uur

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.